Vinaora Nivo Slider
Over ons
Eerstelijnsbehandelcentrum
Zorgboog in Balans is een eerstelijnsbehandelcentrum in de regio Helmond/Peelgebied. Bij Zorgboog in Balans vindt U ergotherapie, diëtetiek, fysiotherapie, logopedie, ouderengeneeskunde en psychologie onder één dak. U kunt hier terecht voor advies en behandeling voor lichamelijke of psychische klachten, die het gevolg zijn van een chronische ziekte of die horen bij het ouder worden.

Zelfstandig thuis blijven wonen
Onze behandelingen zijn erop gericht om uw zelfredzaamheid te vergroten of te behouden, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. 

Alle behandelingen op elkaar afgestemd
De verschillende behandelaars van Zorgboog in Balans werken nauw met elkaar samen. Dit heeft als groot voordeel dat de verschillende behandelingen en therapietijden goed op elkaar afgestemd worden. 
 
Bovendien is Zorgboog in Balans een dochteronderneming van de Zorgboog. Dit zorgt voor een unieke combinatie van zorg, behandeling en begeleiding in één overkoepelende organisatie.
Wij heben hier voor u een filmpje van gemaakt.

Ook voor mantelzorgers
Zorgboog in Balans is er ook voor mantelzorgers. Bijvoorbeeld voor advies en ondersteuning. Of voor begeleiding en behandeling voor als u als mantelzorger zelf last heeft van lichamelijke of psychische klachten, bijvoorbeeld door overbelasting. 

Bij u thuis en in de buurt
Wij werken op verschillende locaties in de regio Helmond/Peelgebied. Indien nodig kan behandeling bij u thuis plaatsvinden. 

Meer weten of een afspraak maken?
U kunt ons bereiken via 0492 - 34 84 44 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
FacebookTwitter