Vinaora Nivo Slider
Behandelingen
Eerstelijnsbehandelcentrum

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

De specialiteit van Zorgboog in Balans is: behandeling en advies bij lichamelijke of psychische klachten, die het gevolg zijn van een chronische ziekte of die horen bij het ouder worden. Ons uitgangspunt daarbij is uw zelfredzaamheid te vergroten of te behouden, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig blijft en in uw eigen huis kunt blijven wonen.
Daarnaast kunt U ook bij ons terecht als u mantelzorger bent en even overbelast bent of het even niet ziet zitten.

Diëtetiek

De diëtist is specialist op het gebied van verantwoorde voeding en geeft deskundig advies bij problemen waarin voeding een rol speelt.
 
Direct naar informatie over diëtetiek van Zorgboog in Balans.

Ergotherapie

Als alledaagse handelingen door een beperking of handicap niet meer vanzelfsprekend zijn, kan de ergotherapeut uitkomst bieden. De ergotherapeut richt de behandeling op training van deze dagelijkse activiteiten of adviseert over zorg, beschikbare hulpmiddelen en het veiliger inrichten van uw woning of woningaanpassingen.
 
Direct naar informatie over ergotherapie van Zorgboog in Balans.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut richt zich op het behoud en verbeteren van vaardigheden, zoals (trap)lopen enopstaan vanuit bed of stoel. Ook geeft de fysiotherapeut advies over eventuele hulpmiddelen en traint hij u bij het gebruik ervan.
 
Direct naar informatie over fysiotherapie van Zorgboog in Balans.

Logopedie

De logopedist is gespecialiseerd in het behandelen van communicatie- en slikproblemen, met name ten gevolge van hersenbeschadiging, spierziekte of aandoening van het zenuwstelsel. Zij richt zich op het behoud en verbeteren van stem, spraak, taal, gehoor, kauwen of slikken.
 
Direct naar informatie over logopedie van Zorgboog in Balans.
 

Specialist ouderengeneeskunde

De specialist ouderengeneeskunde is gespecialiseerd in de complexe gezondheidsproblemen van ouderen en chronisch zieken met meerdere aandoeningen. Daarbij kijkt hij niet alleen naar uw aandoeningen, maar óók naar de gevolgen ervan: Wat betekent de ziekte voor uw lichamelijk, geestelijk en sociaal functioneren?
 
Direct naar informatie over ouderengeneeskunde van Zorgboog in Balans.
 

Psycholoog

De psychologen van Zorgboog in Balans zijn bij uitstek bekend met psychische problemen die samenhangen met het ouder worden. Samen met u pakken zij uw problemen op persoonlijke wijze concreet en praktisch aan.
 
Direct naar informatie over psychologie van Zorgboog in Balans.
FacebookTwitter